Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Türk Milletini alt edemezsiniz, çünkü...
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 7/24/2020 12:13:37 PM


.
"TÜRK MİLLETİNİN KUR'AN'LA ARASINI AÇMADIKÇA ONU ASLA ALT EDEMEYİZ, ONLARA ASLA GALİP GELEMEYİZ"
Eski İngiliz Başbakanı
***
"Çanakkale Harbi bitiyor. İngiliz Parlamentosu toplanıyor. Başbakana çok ağır eleştiriler geliyor. Başbakan cevap vermek için kürsüye çıkıyor. Elinde bir Kur’an-ı Kerim var. “Arkadaşlar,” diyor, “sizleri dinledim. Eleştirileriniz çok ağır. Ama iyi niyetle yapıldığı için saygıyla karşılıyorum. Beni ve ordumu muaheze etmenize anlayış gösteriyorum. Çünkü siz Türk Milletini ve Türk Askerini tanımıyorsunuz. Türkleri ne İngilizler, ne de dünyadaki herhangi bir millet yenemez. Çünkü onların göğüslerinde kale gibi bir iman var.”

Elindeki kitabı kaldırır ve “Arkadaşlar,” der. “Bu kitabı tanıyor musunuz? Biz, Türk Milleti ile bu kitabın arasını açmadıkça hiçbir zaman galibiyet yüzü göremeyiz. Bundan sonraki savaşımız cephede değil, kültür alanında olacak” der ve kürsüden iner. Ve o günden sonra Türk Milletine karşı bir kültürel cephe açılır. Çeşitli yollarla, hilelerle dinimize, dilimize, örf âdetimize, törelerimize, aile yapımıza ve sanatlarımıza karşı bir savaş başlatılır. İlk hedef Türk de ailesi olmuştur."

Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]