Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : İnsanın rızkını Allah verir, rızk endişesine düşmeyelim.
Gönderen : "Çaresiz"
Tarih : 8/14/2020 10:20:29 AM


.
Çok kıymetli Büyüğüm hayırlı günler diliyorum. Size bir arkadaş tavsiyesi üzerine danisiyorum.
Yillar once ben bir evlilik yaptim, ondan kizim var.Şiddet ve gecimsizlik , aldatma nedeniyle bosandim. Kızım bir bucuk yasindaydi bosandigimda. Senelerce ailemin yaninda kaldim, annem beni destekledi ama babam bunu hep benim yüzüme vurdu, yeri geldiginde dayak bile atıyodu. Ben de dısardan sevgiyi ariyodum. Karşıma simdiki esim çıktı. Şimdi aramız çok kötü zaten hep sehir disindaydi, iki aydir beraberiz, hic gecinemiyoruz, fikirlerimiz uymadığı zaman şiddet görüyorum, şu an on yaşindaki kızim cok etkileniyor. Su an bosanma karari aldim ama cok zorlaniyorum, gecinemezsem diye, ailemin yanina da gidemem diye kararimi uygulayamiyorum, bi destek ariyorum. Sizce ne yapayim sizin dusunceleriniz ne olur.
Saygılarımla.
"Çaresiz"
Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
*****************************************
Sayın “Çaresiz”,
Kıymetli yavrum, bu adamın kahrı çekilmez. Bir an evvel ayrıl. Kendine gelir kaynakları ara. Evlere börek yap, ev mantısı yap, ev baklavası yap. Onları evlere götür, sat. Bunun için de bir kağıda neler yapabileceğini yaz, evlere bırak. Lokantalara git, bulaşıkçılık için müracaat et.
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]