Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Ne ararsan kendinde ara...
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 9/10/2020 5:00:03 PM


.

NE ARASAN KENDİNDE ARA
Soru-Cevap
Çok değerli gönül tabibimiz; Öncelikle hürmetlerimi, saygı ve selamlarımı sunuyorum. Hizmetlerinizden dolayı Rabbim sizden ve emeği geçenlerden razı olsun ve bu bahar günleri sizlere huzur getirsin İnşAllah, kendi adıma da Yaradan böyle bi imkanı nasip ettiği için şükür içindeyim. Hocam bikaç sorum olacak içimi kemiren müsadenizle; birincisi, insan, sosyal fobi, takıntı gibi vs. rahatsızlıklarını doktora gitmeden de halledebilir mi, mesela sizin Gönül Sohbetleri kitabınızı okuyarak..
İkincisi; insaniz malum, ve de duygusalız, karşımıza hasbelkader etkilendiğimiz,aşık olduğumuz ,fakat şartlar da uygun ve müsait olmadığı için açılamayıp içimize gömmek zorunda kaldığımız sevgilerimiz için bize sevap var mı...
Üçüncüsü ben 35 yaşında bi bayanım, simdiye kadar karşıma hem sevildiğim hem sevdiğim biri çıkmadı bu da bende bazen üzüntü oluşturuyo, bu konuda nasıl düşünüp davranmalıyım.
Çok teşekkür ediyorum. Allah a emanet olun.


Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
-----------------------------------------------------------------------------

Sayın Bahar Hanım,
Kıymetli yavrum, cevapların şöyle:
1-) Evet.
2-) Evet.
3-) Kıymetli yavrum, çevrene bak, milyonlarca evliliği araştır. İçlerinde mutlu olan, huzurlu olan bir çift var mı? Evlenemediğin için niye üzülüyorsun, Allah’ına şükret. Evleneceksin, karşına bir ayı çıkacak, dünyayı burnundan getirecek. Bugünlerini arayacaksın.
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]