Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hak aşığı rahmetli Kezban Anne ile sohbet.
Gönderen : Siteden
Tarih : 9/25/2020 12:07:55 PM


.
SON DEVRİN HAK AŞIKLARINDAN RAHMETLİ KEZBAN ANNE İLE SOHBET
MANA HİZMETİ İNCELİKLER İSTER

Kezban Anne anlatıyor:

-Bir gün buraya bir misafir geldi. Hakk'a göçmüş bir büyük veli zattan bahsetti. Onunla ilgili şöyle şöyle bir işe girişeceğim, onu en iyi tanıyanlardan biri de benim dedi, hatta en iyi tanıyan benim dedi. Orada içime bir düşünce geldi. Bu iş bu zatın başını ağrıtacak dedim, ama baktım kendinden çok emin, bir şey söylemedim. Sonra duydum ki o işten sonra şimdilerde başına epeyce iş açılmış.

Mana hizmeti incelik ister.

Manevi büyükler için bir hizmete, bir çalışmaya girişmeden önce eğer hayatta ise kendisinden değilse ruhaniyetinden izin alınması gerekir. Hakk'a göçmüş bir veli ise ondan bir zuhurat beklenir, eğer o yapılacak işe rıza gösterir, izin verirse bundan sonra o işe girişilir. Yoksa izin alınmadan, bir zuhurat olmadan, bir işaret alınmadan başlanan işlerin sonu iyi gelmez.

Bir velinin kabrindeki meyva vermiş bir ağaçtan meyve koparmak için bile hatta kabrin üstünden bir yaprağı bile oradan almak için ruhaniyetinden izin almak gerekir.

Soruyoruz:

-Efendim, kabirdeki kimse ile konuşmak mümkün mü?

Gözleri parlayarak cevap veriyor Kezban Anne:

- Ne demek mümkün mü? Bütün dünya ile alakanı kesebilir, nefsaniyetini devreden çıkararak gelen sese kulak verebilirsen işte o zaman ne dediğini duyarsın...

Son Devrin Hak Aşıklarından Kezban Anne
Allah Ondan Razı Olsun. Gani Gani Rahmet Eylesin.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]