Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hepimiz Araftayız...
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 12/28/2020 1:03:24 AM


.
HEPİMİZ ARAFTAYIZ
"Bir Ayette şöyle Buyruluyor:

Esirgeyen ve Çokça Bağışlayan Allah'ın Adıyla
"Bizim Ayetlerimizi yalanlayanlar ve onlara inanmayıp tenezzül etmeyenler var ya... ! İşte onlara, göğün kapısı açılmayacak ve deve iğne deliğinden geçinceye kadar, onlar cennete giremeyeceklerdir. İşte suçluları böyle cezalandırırız."
A’raf Suresi, 40. Ayet

"Hepimiz Araf'tayız. Cennetle cehennem arasında... An meselesi... Yapacağımız bir hayır, işleyeceğimiz bir fiil, bizi ya cennete veya cehenneme sürükler... Ya artı puan kazanırız;Veya eksi... Cennet, Cehennem, dünya hayatında başlıyor. Allah'ın verdiği helal rızkı ağız tadıyla yiyen, iyilik yapmak için bahane arayan bir insan, zaten bu dünyada da cennettedir. Her an dikkatli olacağız... Herkese karşı... Başta kendimize... Sonra büyüklerimize; Annemize, babamıza, eşimize, çocuğumuza... Bakarsın, birine vereceğin bir bardak su, birine vereceğin bir kap yemek, seni ömür boyu felaketlerden kurtarabilir. O kapına gelen, çok büyük bir veli olabilir."

Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhlarına Fatihalarla.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]