Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bizim Peygamberimiz kıyamete kadar bütün kainatın mürşidi, yol göstereni.
Gönderen : Ayşe
Tarih : 3/24/2021 1:32:51 PM


.
BİZİM PEYGAMBERİMİZ KIYAMETE KADAR KAİNATIN MÜRŞİDİ, YOL GÖSTERENİ
Soru-Cevap
Değerli Büyüğüm,
Sitenizi takip etmeye çalışıyorum, verdiğiniz her cevap çok değerli. Umarım sizden öğrendiklerimizi hakkıyla uygulayabiliriz. Size danışmak istediğim bir konu var ,bazı kavramlar üzerinde çelişkiye düşüyorum. Kitaplarda belli bir yerden sonra mürşit gerek, tam teslimiyet gerek diyor,.... bu noktada inanan insanlar bir şekilde mürşid yada öyle olduğuna inandığı kişilerle karşılaşınca teslimiyetle ,doğrumu yanlış mı diye artık hiç irdelemeyip bağlanıyorlar. peki bu kişi bizim söylediklerimizi Kur'an da bile bulamazsın derse, kendini bir şekilde överek anlatabiliyorsa, bazı kimseleri sen günahkarsın, ruhun şu durumda diye suçluyor ve kendisine birçok durumların haber verildiğini, bildirildiğini söylüyorsa bu tip kimseler korkutuyor beni, güven vermiyor.
Haklı mıyım hocam yoksa bu konular yorum yapmamam gereken bir seviyede mi? Teslimiyet safhasına geçmemiz için karşımızdaki kişide hangi hallerin,davranışların,.. olduğunu görmemiz lazım. Eğer ben yanlış düşünüyosam bunun çok ağır vebal vereceği düşüncesi çok rahatsız ediyor,baskı kuruyor üzerimde. Doğru düşünüyorsam ne yapmalıyım. Saygıyla ellerinizden öperim.
Ayşe
Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
--------------------------------------------------------------------------------
Sayın Ayşe Hanım,
Kıymetli yavrum, böyle karışık, böyle bulanık bir ortamda böyle abuk sabuk konuşan manyakların peşine düşenlere ne demeli bilmiyorum. Senin nene gerek yavrum, bizim mürşidimiz Resulullah Efendimiz. Bu mideden konuşan insanlara diyecek bir sözümüz yok. Peygamberimiz sade bizlerin değil bütün kainatın efendisi, mürşidi, yol göstereni.
Peygamberimiz varken böyle ıvır zıvır karnından koşan adamların peşine düşenler biz diyorlar canlı mürşid istiyoruz. Salak herifler, salak karılar, Peygamberin öldüğünü size kim söyledi. Açın Hadis-i Şerifleri, ölü kimmiş diri kimmiş görün, geri zekalılar.
İşte o kadar. Diyeceklerim de bu kadar.
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]