Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bildiğimiz şap ile Kovid-19'un basit tedavisi hk.
Gönderen : Siteden
Tarih : 4/15/2021 9:32:14 AM


.
Covid 19'dan korunmak için ŞAP kullanımı

ŞAP Nedir ?

Bu tuz mikrop öldürücü, büzücü ve sıkılaştırıcı olarak sıkça kullanılmaktadır. Sıcak suda hemen erir ve renksiz bir görüntüye sahiptir. Bu yüzden herhangi bir gıdanın içine katıldığını anlamak zordur.

Şapın kimyasal bileşimi: "potasyum alüminyum fosfat" ve "amonyum alüminyum sülfat"tır.

Meram Tıp Fakültesi Gastreontoloji Bilim dalı hocası Prof. Dr. Ali Demir hoca Corona virüsün ilk çıktığı günden itibaren servisinde hasta ve personeli üzerinde gönüllülük esasına dayalı olarak bir deney yapmış. Hasta ve personele halk arasında ŞAP olarak bilinen besicilik yapanların kullandığı bir çeşit tuzu direk veya yemeklere katarak kullanımını sağlamış.

Sonuç olarak personelde bulaş olmamış ve hasta olanlar kısa zamanda tedaviye cevap verip ciğerlerde düzelme olduğunu görmüşler. Sorumlu hemşiresi Filiz hanım arkadaşımıza sordum "kullanımını nasıl yapıyorsunuz" diye. Sabah akşam bir mercimek tanesi kadar dilimizin altına koyup biraz bekliyoruz ve bir bardak su ile yutuyoruz. Veya toz halinde ise bir çay kaşığı ile alıp ağzımızda su ile çalkalayıp yutuyoruz dedi. Hasta olanlara ise sabah akşam birer tatlı kaşığı ile veriyoruz dedi. Ali hoca bilimsel kuruldan geçmiş, sonuçlar Sağlık Bakanlığına verilmiş olduğunu söylemiş.

Şapın bilinen bir yan tesiri olmadığını söyleniyor.

http://yeisyok.com/Hastal%C4%B1klar%C4%B1n-Tedavi-Y%C3%B6ntemleri/sap_covid19

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]