Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : En büyük aşk Allah ve Resulüne duyulan aşktır.
Gönderen : "Garip"
Tarih : 7/3/2021 10:06:56 PM


.
EN BÜYÜK AŞK ALLAH VE RESULÜNE DUYULAN AŞKTIR
SORU-CEVAP
Esselamun aleyküm hocam.
Resulullah Efendimizin haber verdiği “İslamiyet garip başladı, garip biter” hadisi şerifinin yaşandığı çağımızda garip müslümanlara ilaç oluyorsunuz. Bu ülkede doğan bir çocuk ne ailesinden, ne okulundan, ne toplumdan gerçek İslam’ı öğrenebiliyor. Bizler İslam’ın olmadığı bir dünyada müslüman olmaya çalışan insanlarız. Allah hepimizin yardımcısı olun.
Allah'a emenet olun. Hürmetlerimle
Garip
Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
--------------------------------------------------------------------------
Sayın “Garip”,
Kıymetli yavrum, sade sen değil hepimiz garibiz. Hepimiz çevremiz tarafından yanlış anlaşılıyoruz, hor görülüyoruz, hakir görülüyoruz, itilip kakılıyoruz. Tek sığınağımız, tek barınağımız Allah’ımız ve Resulullahımız. Onlar da bize yetiyor. Rahmetli hocam Münir Derman Hazretleri “Şimdiki zamanda insanın hakiki dostu Allah’la aynı sayıdadır.” derdi.
Değerli yavrum, yanımızda, yöremizde, yaşadığımız ülkede içinde yer aldığımız dünyada İslamı samimi olarak aşkla yaşayan hiçbir topluluk, hiçbir millet yok. Yanlız yer yer İslama gönül veren, İslamı aşkla yaşayan sevdalılar var. Böyle bir alemde yapılcak tek şey Allah’ın, Kur’an’ın ve Resulün yolundan gitmek. Ama aşkla, şevkle, heyecanla, ihlasla gitmek. Yapabilenlere ne mutlu.
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]