Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : İt ürür kervan yürür.
Gönderen : "Hiç"
Tarih : 7/3/2021 10:11:03 PM


.
İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR
Soru-Cevap
Muhterem Efendım Merhaba!
Gece gunduz demeden, her turlu ozverıde bulunarak bızlere yardımcı oldugunuz, sabırla sorularımızı cevapladıgınız ıcın, hersey ıcın cok tesekkur edıyorum. Allah sızden ve Cıgdem hanımdan razı olsun.
Efendım, bızler her daım ımtihandayız. Kul olarak bızlere dusen sabır ve sukurle basımıza gelenı kabullenmek, sukur etmek. Fakat bazen oyle anlar oluyor kı hep ben mı, hep bız mı dedıgı zamanlar oluyor ınsanın. Boyle daraldıgımız anları nasıl atlatabılırız?
Hele en yakınlarımızla imtihan edılıyorsak. Aynı catı altında, sussan gonul razı degıl, konussan bırturlu, kussen baska turlu... Ne yapmak lazım, olmek mı lazım, en suya sabuna dokunmayanı. Ne buyurursunuz efendım!
Hürmetlerimle.
Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :
-----------------------------------------------------------------------------
Kıymetli yavrum,
Size derim ki bir ölünün yıkayıcısına teslim olduğu gibi gerek aile içi, gerek toplumdaki olaylar karşısında tepkisiz kalın. Hiç oralı olmayın. İçinizden it ürür, kervan yürür deyin. Farzedin ki bir pencere önünde oturuyorsunuz. Bir köpek havlayarak kapınızın önünden geçiyor. Şimdi bizim camı açıp o köpeğe hav hav diye cevap vermemiz mi lazım...
Selam, sevgi ve saygı ile.
Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]