Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Bugün insanlar asıl kendi kendileri ile kavgalı.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 9/6/2021 5:50:02 PM


.
BUGÜN İNSANLAR ASIL KENDİ KENDİLERİ İLE KAVGALI
"Bugün ne yazık ki çağımızın insanı kendi kendisiyle barışık değil. Karmakarışık bir ruh hali içinde. Asıl kavga çevresiyle değil, kendi kendisiyle. Bir türlü kendisiyle dost, arkadaş, sevgili olamıyor. Ne yazık ki bu içteki çatışmalar dışa da yansıyor. Dışarıyla da mütemadiyen düello ediyor. Oysa hayat, yaşamak, varoluş o kadar güzel ki. Güzellikler çevremizi sarmış. Bizden en ufak bir sevgi, ilgi bekliyor. Günümüzde en trajik olay evliliklerde oluyor. İki tarafın da kafası karmakarışıksa, iki tarafın da iç dünyası her an kendi kendisiyle çatışma halindeyse ortaya çok trajik durumlar çıkıyor.
Efendim, bütün mesele insanın kendi içindeki çatışmayı barışa, dostluğa, sevgiye dönüştürebilmesi. O zaman bütün kainat renkle, ışıkla, pırıltılarla dolacak. Ne zaman ki kavganın yerine sevgiyi, nizanın yerine paylaşmayı koyduğunuz zaman hepimiz o güzelliği yaşayacağız."
Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]