Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Şifa, Allah’tandır.
Gönderen : Zeynep
Tarih : 11/14/2021 11:11:00 PM


.

Çok Kıymetlı Hocam, İnşallah afiyettesinizdir diyerek size bir sıkıntımızdan bahsedeceğim.


Hocam yaklaşık bir haftadır kardeşime bir haller oldu. Kendisi hayata pek pozitif bakan bir kimse değil ve senelerce süren bir yanlış ilişki kurbanı. Sigara bağımlısı gibi bir ruh hastasına tutulmuş. Hep vazgeçti ama her seferinde yine kandı maalesef bu salak adamın yalanlarına. Kardeşim bekar ve işsiz, ünüversite mezunu. Ama bir senedir az bi parayla kendi başına oturmak zorunda kaldı. Hocam geçen gün geldi bir rüya görmüş herşeyi anladığını işlerinin neden ters gittiğini bildiğini söyledi. Bütün herşey dili yüzünden olmuş diyerek bir yığın kişiyi arayıp özür diledi hak helali istedi. ve sürekli ağlayıp korku içinde Allahım beni Affet diye tekrarlayıp duruyor. Gece uyuyamıyor. ve ona içinden bir şeyler söylediklerini iddia ediyor. Gece kalkıp lambaları yakıyor saçma saçma düşünceleri ulu orta normal bir şeymiş gibi söylüyor. Ne anlatsak korkuyor ve susturuyor. Tövbe tövbe deyip duruyor. Çok sıkıntım var çok sıkıntım var diyor. Bana büyü yaptılar diye arkadaşının veriği çanta ve botu fırlatıp atıyor. Komşumuz umreye gitti ondan dua istemişti komşumda kabeye bakarak sana dua ettim dedi. Artık komşumuza teşekkürler etti onun herşeyi anladığını ve onunla gizli bir iletişim halinde olduğunu ima etti. Hocam velhasıl şimdi kardeşim ne uyuyor nede anacığımı uyutuyor Aynen bir çocuk gibi oldu annemsiz duramıyor.ve gece onuda uyutmuyor hep dua ettiriyor.Eskiden hayvanları sevmezdi. şimdi seviyor ve korkmuyor. İnsanları istemezdi pek.Şimdi herkeze gitmek istiyor. Ne olduğunu anlayamadık Annem psikiyatriye götürmek zorunda kaldı çünkü odada çığlık çığlığa bağırdı beni rahat bırakııın. diye.Düşüncelere engel olamıyor sürekli filim izler gibi bir şeyler anlatıyor Hocam şaşırdık kaldık.Konduramıyorum ama deli gibi oldu. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Doktora gittik ve ilaçları dayadı doktor tabbi doğal olarak ama bir haftadır pek fayda görmedik. Hocalara gitme fikri bana hiç sıcak gelmedi ama acaba iyi bir hoca araştırsak ona mı göstersek Ne yapsak çok şaşkın çaresiz ve üzgünüz hocam hele anacığım mahvoldu. Ne olur bize doğru bir yol gösterin. Size danışmadan ne hocaya nede başka bir yere gitmeyeceğim cevabınızı sabırsızlıkla bekler ellerinizden Öperim.

Zeynep



Sayın Sabri Tandoğan Hz'nin cevaben yazdıkları :
*************************************************************

Sayın Zeynep Hanım,



Kıymetli yavrum, ortada izam edilecek bir durum yok. Bu kötü bir insanla kurduğu kötü bir ilişkinin sonucu. Hepsi bundan ibaret. Yapılacak iş şu: Bu yavrumuz ya kendisi okusun veya siz ona sürekli Gönül Sohbetleri kitaplarımı okuyun. Ona sevgi, saygı gösterin. Onu terslemeyin, itham etmeyin. Daima güzel muammele yapın. Göreceksiniz bir süre sonra tamamen iyileşecek.


Selam, sevgi ve saygı ile.


Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]