Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : En adi insanlar iki yüzlü olanlardır.
Gönderen : Devrim
Tarih : 12/21/2021 11:25:20 PM


.
EN ADİ İNSANLAR İKİ YÜZLÜ OLANLARDIR
Soru-Cevap
Sayın hocam iyi günler,
Ben bir üniversitede öğrenciyim. Bundan iki yıl kadar önce bir kızla tanıştım. Ona kendimi bir hayli kaptırdım çok kısa sürede. Ancak o bana tam olarak kesin bir niyet belirtmedi. Bir süredir de başka birisiyle arkadaşlık ediyor, ama benimle de ilgisini kesmiyor. Bazan çok bunaldığı zaman beni görmek, dertleşmek istiyor. Bu da bana yeni bir ümit veriyor ama kesin olarak da bir söz veremiyor. Bu durumda kafam hep bu konuya takılıyor, ne onu unutabiliyorum, ne de tam olarak bu ilişkiyi sürdürebiliyoruz. Bu tabi derslerimi de çok etkiliyor. Bana ne tavsiye edersiniz?
Saygılarımla.
Devrim

--------------------------------------------------------------------------------
Sayın Sabri Tandoğan Efendi Hz'nin cevaben yazdıkları :

Sayın Devrim Bey,

Kıymetli yavrum, yapacağın tek şey var. Bu kızla derhal alakanı kesmek. Bu kız, seni yedek parça yerine koymuş, parmağında oynatıyor. Senin ona duyduğun duygu, aşk filan değil, düpedüz seksle ilgili adi, aşağılık bir duygu. Derhal, bu duruma son vermezsen bu ikiyüzlü insan kene gibi senin şahsiyetini yok eder. Karar senin. Yarın evlenirsen, hiç şüphen olmasın (alışmış, kudurmuştan beterdir) bu kız sana feci şekilde ihanet eder. Artık karar senin.

Sabri Tandoğan Efendi Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]