Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Her hareketimiz manevi kayıt altına alınıyor.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 4/9/2022 11:58:23 AM


.
HER HAREKETİMİZ MANEVİ KAYIT ALTINA ALINIYOR
Kıymetli yavrum,
Hayat yolu çok ince. Bazen atılan yanlış bir adım, gelişi güzel, yersiz, zamansız sarfedilen bir söz, incelikten, zarâfetten, edepten uzak, kaba, nefs dolu bir davranış, bir insanın helâkine sebep olabiliyor. Varolan bir şey kaybolmuyor. Ağzımızdan çı­kan her sözün bir ilâhi teypte kaydedildiğini bilmeyenler, bir gün acı acı bu gerçeği görecekler. İnansalar da, inanmasalar da görecekler. Boşuna bu yeryüzüne gönderildiklerini sanıyorlar.
Bazen TV’ler elli yıl önce çevrilen bir filmi gösteriyorlar. Bizler de her an, her saniye kendi filmimizi çeviriyoruz. Bir gün, her davranışımızı, iyi kötü, güzel çirkin, asil bayağı her hareketimizi, o ilâhi ekranda seyredeceğiz. Orada kendini utandıracak, küçük düşürecek, yerin dibine batıracak davranışları olmayanlara ne mutlu. Hep güzelliklerin, temiz, asil, yüce olan duygu ve dü­şüncelerin görüleceği ekran sahiplerine ne mutlu... Onlar, dün­yalarını da, âhiretlerini de cennet huzuru içinde yaşayanlar, ne güzel insanlardır. Allah, onların ellerinden öpmeyi cümlemize nasip etsin.
Selam, saygı ve sevgi ile.
Sabri Tandoğan
(Aziz Ruhlarına Fatihalarla...)

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]