Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Dünya hayatın nasılsa ahiretin de öyle olur.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 7/18/2022 12:27:47 PM


.
İNSANIN DÜNYA HAYATI NASILSA AHİRET HAYATI DA ÖYLE OLUR

"Şu dünya hayatımız cennet huzuru, mutluluğu içinde geçerse, emin olun ki ahiretimiz de cennet olur. İnsan hayatını güzelliklerle geçirirse, kabirde böcekler onu yemekten haya ederler.Benim yaşama sanatını sizlere öğretmeye çalışmamın sebebi ne sanıyorsunuz? Yaşama sanatı ne demek? Bu sorunun cevabı “Ey kulum, Ben seninleyken, sen kiminleydin?” sorusuna verilecek en güzel cevaptır.

İnsan olanın hayatta aradığı şey, biraz huzur, biraz sükun, biraz güzellik. İnsan daha gençliğinde, hayat arkadaşını seçerken bunu düşünmeli. Çok önemli bu konu... Oğlan zengin mi, kız güzel mi? Şimdiki zamanda soru bu... Oğlan zengin ve züppe, kadın güzel ve mağrur. Yere batsın bu zenginlik, bu güzellik. İnsanın aradığı biraz sükun, biraz huzur. Ben bütün hayat yoldaşlarımı pozitif insanlardan seçtim. İsterse akrabam olsun, gitmem. Akraba, kan bağından olanı değil, insana ruhen yakın olanıdır. Bana en yakın olanınız, bana ruhen en çok benzeyeninizdir, buyrulmuş. Birçok insanların başına belâ, bugün akrabaları yüzünden geliyor. Ben bir güzelliği yaşamak, hissetmek istiyorum. Niye gideyim de o insanlarla ruhi dengemi bozayım?"

Sabri Tandoğan Hz.
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]