Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Yüce Peygamberimiz Aleyhisselatü Vesselam Hz'nin Büyüklüğü hakkında...
Gönderen : Muzaffer Ozak Hznden
Tarih : 8/31/2022 11:40:08 AM


.
YÜCE PEYGAMBERİMİZİN BÜYÜKLÜĞÜ HAKKINDA-MUZAFFER OZAK HZ'NDEN...

"Allah Yüce Kitabımızda Peygamber Efendimiz için "Sana tabi olan bana tabi oldu, Seni seven Beni sevdi. Sana ihanet Bana ihanet. Sana iman, Bana iman, Sana muhabbet Bana muhabbet. Sana düşmanlık, Bana düşmanlık." Buyurur. Allah-ü Teala Zül Celal Hazretleri, Kendine yapılan hakereti dilerse affeder ancak Yüce Resulümüze yapılan hakereti asla bağışlamaz."

***

"Allah, Kur'an'da diğer Peygamberelere Ya İsa, Ya Musa şeklinde isimleriyle hitap etmiştir. Ancak Yüce Resulümüz Aleyhisselatü Vesselam Hazretleri Allah katında pek kıymetli olmasından dolayı, Ona "Ey Resul", "Ey Nebi" şeklinde hitap etmiştir. Kuran'da Ya Muhammed şeklinde bir hitap yoktur. Allah'ü Teala Tekaddes Hazretleri bu alemi Habibi Muhammedine olan aşk ve muhabbetinden halk eylemiştir.

***

"Hazreti Peygamber Efendimizin Aleyhisselatü Vesselam Hz'nin aleyhinde bulunan kimsenin ölürken ağzından necaset gelir. Yani bağırsaklarındaki pislik ağızlarından çıkar. Onların ölüm anındaki işareti budur."

***

"Sen de Allah katındaki durumunu merak ediyorsan seni hangi iş için, nerede kullandığına bak. Malının helal olup olmadığını merak ediyorsan o malı nerede harcadığına bak. Helal mal hayırlı işlere, haram mal ise harama gider."

Muzaffer Ozak Hz. (K.S.)

Sohbetin Tamamı için:
https://www.youtube.com/watch?v=yE1fMLYuaSU

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]