Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Önemli olan bizim insanlara yaklaşımımız.
Gönderen : "İnsan"
Tarih : 12/31/2022 11:55:46 PM


.
ÖNEMLİ OLAN BİZİM İNSANLARA YAKLAŞIMIMIZ
Soru-Cevap
Merhabalar efendim. Merak ediyorum da, askerde şiddet olayı var mı? varsa buna hakları var mı?. Efendim, beni mazur görünüz ama itaat etmek zorunda mıyım? Yani bir Komutana, asteğmene, subaya, rütbeliye önünde kıyam etmek zorunda değilim diye düşünüyorum. Din için, İslam için savaşan kim var bugün ? 25 26 yaşına kadar okuduğumuz bu ülkede askere gitmeyene iş ve kız dahi verilmemesini inanılmaz derecede tuhaf buluyorum. Peygamber Efendimiz Aleyhisselatu vesselamın ahlakını bu ülkede hiçbir kurumda göremiyorum. Her Türk asker doğar palavrasına da hiçbir zaman inanmıyorum. Allaha ve Peygamberine itaat etmeyen adamlara niçin itaat edeyim ki sayın muhterem amcacığım? Sizinle bu duygumu paylaşmak istedim. Askerliğe karşı değilim, fakat sömürülmekten hiç hoşlanmıyorum. Selam sevgi ve saygı ile.

"İnsan"


Sayın Sabri Tandoğan Hz'nin cevaben yazdıkları :
--------------------------------------------------------------------

Sayın “İnsan”,

4.8.2014 tarihli mailinizi aldım.

Kıymetli yavrum, kendini bilen, insanlığını idrak eden, efendiliğini bilen bir insan değil askere gitmek, uzaya bile gitse kimse ona bir şey yapamaz. Bunlar senin hayallerin, kuruntuların, vesveselerin. Ben de askere gittim. On sekiz ay askerlik yaptım. Komutanlarım da dahil herkesin sevgisini, saygısını kazandım. Beni bir kral, bir imparator gibi askerlikten uğurladılar. Durum böyle yavrum.

Selam, sevgi ve saygı ile.

Sabri Tandoğan
Aziz Ruhları Şad Olsun.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]