Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Hayırlı Cumalar.
Gönderen : Sabri Babadan Mesaj
Tarih : 2/24/2023 11:46:39 AM


.
HAYIRLI CUMALAR

Saygıdeğer Dostlar,

Bu rahmet ve esenlik gününde hepinizi en kalbi duygularla selamlar, milletçe el ele vererek aşmaya çalıştığımız zor günlerin geride kalmasını Yüce Rabbimizden niyaz ederiz.

Bu süreçte sürekli ve sadece şikayet eden, incelediğiniz zaman tek kuruş maddi yardım şöyle dursun depremzede kardeşlerimize en ufak manevi destek vermeyen kimselerin sadece etrafa saldırarak eleştiri yağmuru oluşturmalarını, akıl vermelerini, sürekli olumsuz haber ve yayınlar yaparak moralimizi bozmaya çalışmalarını esefle izliyoruz.

Bize bu yaralı olduğumuz günlerde ağzı sulanarak bakan düşmanlarımız kadar Aziz Milletimize zarar veren bu kimseleri şiddetle kınıyoruz. Bizim sadece yaralarımıza merhem olacak bizi birlik beraberlik ve kardeşliğe davet edecek, maddi ve manevi yaptığı yardımlarla Milletin gözyaşını silecek kimselere ihtiyacımız var. Kuru eleştirileri ile aklının reklamını yapanlara, aramıza fesat sokarak yabancı fırsatçıların gönlünü biraz daha hoş edenlere ise hiç ihtiyacımız yok.

Fikirlerini kendilerine saklamalarını, onun yerine yaptıkları yardımlarla öne çıkmalarını ve acımızı paylaştıklarını gerçek manada göstermelerini istirham ederiz.

Saygılarımızla.

SABRİ TANDOĞAN VE GÖNÜL DOSTLARI.

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]