Sizden Gelenler

 

subHeader_l

Konu : Eş dost uğruna ömrün, tanıdık, tanımadık uğruna...
Gönderen : Süleyman Şimşek
Tarih : 12/8/2023 4:47:50 PM


.
EŞ DOST UĞRUNA ÖMRÜN, TANIDIK, TANIMADIK UĞRUNA...
Soru-Cevap

Değerli büyüğüm..

Bu sabah uyandığımda her gün olduğu gibi bugünde çok güzel bir güne başladığımın farkındaydım. Sabah erkenden 2 senedir soldurmadan büyüttüğüm süs biberime su verirken çiçek açtığını fark ettim. Bu sabah yem verdiğim balıklar beni bir başka türlü karşıladı onların bir kaç tane yem parçası için birbiri arasındaki rekabeti fark ettim. (sanırım birkaç gündür yem vermeyi unutmuştum)….

Sizinle sorunlarımı paylaştıktan ve sitenizdeki makalelerinizi okuduktan sonra hayatın devam ettiğini ve insanlara karşı sorumluluklarımın olduğunu bir kez daha anladım. Dün mesaiden sonra şehitliğe gitmiştim kabirler arasında gezerken bir kez daha şükretmek için çok sebebimin olduğunu anladım.

Aylık rutin olarak gerçekleştirdiğimiz akım ölçüsü seyahatlerimiz başladığından dolayı 15 gün civarında size yazamayacağım. Eşimle birlikte dualarımızda siz ve rahmetli Rana hanımı unutmayacağız hafta sonu tatiline girerken her pazar olduğu gibi saat 10:00 da Meltem Tv ekranında sizin sohbetinizi dinlemenin zevkiyle çayımı yudumlarken hayata yeniden tutunacağım. Bir başka mailde buluşmak üzere sizi Allah’a emanet ediyorum. Ellerinizden öpüyorum.

Hayırlı günler diliyor en derin saygı ve selamlarımı sunuyorum sağlıcakla kalın.....

SAYGILARIMLA

Süleyman ŞİMŞEK

--------------------------------------------------------------------------------

Sayın Sabri Tandoğan'ın cevaben yazdıkları :

Sayın Süleyman Şimşek,

Kıymetli yavrum, ne güzel bir dünyan var. Renk dolu, ışık dolu, şiir dolu. Allah iki dünyanı cennet etsin. İnşallah bütün günlerin birbirinden güzel geçsin. Rica ediyorum, birtakım dengesiz, kaprisli insanların saçmalamasıyla sakın dünyanı karartma. Hepimiz her an bir imtihan içindeyiz. Aman dikkatli olalım. Bu güzel dünyaya gölgeler düşürmeyelim. Hayat böyle yavrum. Her çeşit insan olacak. Tıpkı pilin iki ucunun birbirinden farklı oluşu gibi iki uç da artı olsa pil işe yaramaz. İlle bir ucu artı, bir ucu eksi olacak. Hayat da böyle yavrum. Dikkatli olalım, hayatla barışık olmayan, insanları sevmeyen, firavunluk taslayan kimselerin yaşantımızı bozmalarına, karartmalarına imkan tanımayalım. Hayatımız hep sevgilerle, dostluklarla, kardeşliklerle dolsun. Bilelim ki günlerimiz sayılı. Gülten Akın bir şiirinde

“Eş dost uğruna ömrün

Tanıdık, tanımadık uğruna”

der. Biz de hayatımızı kimselerin bozmasına imkan bırakmayalım.

Sevgili yavrum, sana güzel günler diliyor, selam, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Sabri Tandoğan

Aziz Ruhlarına Fatihalarla...

...::Bu yazıyı arkadaşına gönder::...

Geri Dön

 

[Ana Sayfa] [Sabri Tandoğan] [Kitapları] [Yazıları] [Röportajları] [Resim Albümü] [Sizden Gelenler] [Dosya Arşivi] [Arama] [İletişim]